IGRAONICA I ROĐENDAONICA SPARTANAC

IGRAONICA I ROĐENDAONICA SPARTANAC  vas čeka u Takovskoj 46 (preko puta Botaničke bašte) sa 300 kvadrata nemenjenih za roditeljsko uživanje (kafić) , aktivnosti za decu predškolskog uzrasta , bebe ali i decu do 12,13 godina gde na poseban način budimo njihova interesovanja i činimo njihov rođendan nezaboravn i dinamičnim. 150 kvadrata je namenjeno za decu mlađeg uzrasta i 150 kvadrata za proslavu rođendana dece od 7 do 13 godina.

Ulaznica za 1h – 300 dinara.

Dnevna karta dečije igraonice iznosi 500 dinara.

Čuvanje dece bez prisustva roditelja iznosi 500 dinara po satu.

Nismo prva igraonica u Beogradu a ni najveća , ali smo sigurno igraonica koja pruža veliku i kvalitetnu pažnju na svaku fazu dečijeg razvoja.

Roditelji u ponudi imaju kafić sa svim pićima koji gleda na igraonicu i besplatnim internetom.

Letnji popust 10% u julu i avgustu na dečije rođendane. Letnje radno vreme: radnim danima od 10-20 i vikendom 10-20h

POSETITE NAŠU INSATGRAM STRANICU GDE ĆEMO VAM DATI VIŠE INFORMACIJA O SVEMU  @igraonica_spartanac_

Organizujte nezaboravnu rodjendansku proslavu za svoje dete i drugare po vrlo povoljnim cenama. Proslavite krštenje, polazak u školu ili napravite oproštajnu žurku za kraj obdaništa ili prelazak u više razrede.

NAPOMENA: ŽELIMO DA I DECA SA RAZVOJNIM PROBLEMIMA SLAVE ROĐENDANE KOD NAS I DA SE IGRAJU U NAŠOJ IGRAONICI. STRUČNO SMO OSPOSOBLJENI ZA RAD SA DECOM ATIPIČNOG RAZVOJA. GDE DRUGI SMIŠLJAJU I IMPROVIZUJU ZBOG NEDOSTATKA ZNANJA I PRISTUPA DECI , TU MI POKAZUJEMO ZAŠTO SMO NAJBOLJI.

Kolko dece i roditelja možemo da primimo ?

Sigurno nismo najveća igraonica i sigurno nemamo najveći kafić ali baš zbog toga možemo da napravimo rođendan koji može da ugosti  do 30 spartanaca i spartanki i podjenaki broj roditelja.  Želimo da ona porodica koja kod nas slavi rođendan ima osećaj da je igraonica samo njegova i da je on pravi domaćin svog rođendana.

Slasna hrana, piće i luda zabava sada su na istom mestu!

Kada pravite rođendan kod nas , jedina je obaveza da je piće kod nas kupljeno ali i tu smo ubedljivo najpristupačniji sa cenama pića. Hranu možemo da aranžiramo za Vas kao i tortu i dekoraciju ukoliko Vi nemate vremena. Jedino što je sigurno sa cenom i gde se cena ne menja u zavisnosti dece i roditelja je cena zakupa prostora koja košta 12 000 dinara kada se rođendan slavi radnim danima i 14 000 dinara kada se rođendani slave vikendom. U cenu zakupa prostora „upada“ termin od 2,5h , osoba koja poslužuje roditelje i slavljenika i njegove drugare i jedna osoba koja pazi na bezbednost dece i njihove potrebe tokom tih 2,5h. Animator i sve ostalo se dodatno plaća a cena zavisi od broja dece.

Šta je  Spartanac  Dečija Akademija?

Čvrsto verujemo da je aktivni odmor najbolji odmor za mališane i zato mislimo da je letnji odmor  najbolja prilika za učenje novih veština kroz druženje i igru.

Pozivamo svu decu od 6 do 15 godina da nam se priključe, a mi im obećavamo neverovatnu količine pozitivne energije naših trenera, vaspitača, profesora i animatora, nova i uzbudljiva znanja i beskrajnu zabavu.

  • 5 dana odlične zabave
  • 5 dana po celi dan

Svaki dan će biti ispunjen igrom, učenjem i druženjem. Dnevni programi počinju u 10:00, a završavaju u 16h.

  • U sigurnim rukama

Spartanac je sigurno mesto koje brine o bezbednosti i kvalitetu rada sa decom , tako da naš tim sačinjavaju učitelji , vaspitači , defektolozi i ceo medicinski tim sa kojima sarađujemo po potrebama naših spartanaca.

  • 3 zdrava orboka dnevno

Spartanci i spartanke moraju biti zdravi i jaki tako da će kod nas imati doručak, ručak i užinu. Hranit će se ukusno i zdravo, naravno u dogovoru sa roditeljima šta deca preferijaru da jedu.

PRIJAVE  SU U TOKU

SPARTANAC ČUVAONICA

Čvrsto verujemo da je čuvanje dece u Spartancu najbolja prilika za učenje novih veština kroz druženje i igru. Za naše mlade posetitelje osmislili smo poseban program čuvaonice putem kojeg svoju decu možete poveriti našem stručnom osoblju na čuvanje.

U čuvaonici Spartanac unapređujemo dečiji psihomotorni razvoj deteta u zavisnosti od uzrasta. Ulažemo  vreme da razviju potrebne veštine poput socijalizacije, raznih psiho-fizičkih te motoričkih sposobnosti. Kao rezultat, u cilju nam je deci pružiti priliku da steknu zdravo samopouzdanje te se pritom dobro zabave.

Svaki dan će biti ispunjen igrom, izazovima, iznenađenjima i zabavom, a sve zajedno će potaknuti intelektualni i fizički razvoj vaših mališana i njihovu znatiželju i strast prema otkrivanju novog!

Primer šta radimo kada čuvamo dete uzrasta od 3 godine :

Vežbamo razne vrste kretanja i hoda , vežbamo balans sa detetom tako sto stojimo na jednoj nozi kraći vremenski period. Penjemo se i silazimo uz stepenice hodom odraslog čoveka. Hodamo na pstima i po pravoj liniji , skačemo , trčimo, preskačemo prepreke. Slažemo kocke u vertikalnom i horizontalnom nizu, osam i više kocaka. Igramo se sa papirom. Vežbamo fine motorne radnje. Učimo da razlikujemo veliko i malo, toplo i hladno. Učimo delove tela kao nešto što je izuzetno važno.

OBAVEZNO NAJAVITI SVOJ DOLAZAK  kontakt 069 2204 656 Boris

 

 

 

Granski Sindikat UNITEL