Omladinskih brigada 90, 11070 Novi Beograd, Srbija

KEMOIMPEX

UNITEL  Saradnja sa Kemoimpexom

Drage koleginice i kolege,

Unitel Sindikat je potpisao Ugovor o saradnji sa liderom na tržištu Srbije u prodaji guma za sve vrste vozila.

Slogan “Najveći izbor guma na jednom mestu” se ogleda u činjenici da Kemoimpex zastupa brendove Michelin, Goodyear, Dunlop, Hankook, Laufenn, Kingstar , Lassa, Pirelli, Bridgestone, Dayton, Firestone, Continental, Starfire, Cooper, Cordiant, Fulda, BF Goodrich, Kleber, Riken, Tigar, Sava,Kingstar, Cultor, Mitas, Kormoran, Ozka , Triangle, Mirage, Voltyre i druge
 
Prodajnu-servisnu mrežu čini 13 poslovnih centara koji se nalaze u Beogradu (5) Novom Sadu (2), Nišu (3), Subotici (1), Kragujevcu (1) i Čačku (1). Svi centri opremljeni su najsavremenijom opremom i kvalifikovanom kadrovima tako da garantuju pružanje kvalitetne usluge po pristupačnim cenama.
 
Za članove Sindikata je obezbeđena kupovina robe putem administrativne zabrane do 6 mesečnih rata bez kamate i popust od 5% u odnosu na maloprodajnu cenu robe.
 
Prodavac će svim članovima sindikata koji obave kupovinu auto guma omogućiti da u periodu od 01.06 – 31.08. tekuće godine izvrše besplatan pregled i kontrolu svog vozila, a za sve mehaničarske usluge odobriti popust  od 10 (deset)%.
Od dokumentacije je potreban overen obrazac administrativne zabrane u 2 primeraka koji popunjava HR služba.
 
Za sve nedoumice možete se obratiti kolegi Urošu Matiću (uros.matic@cetin.rs,  tel. 063/230-944)

Administrativna zabrana
      
Vaš Sindikat
unitelrs