Škola MAZAŽE – Maderoterapija Centar

Škola MAZAŽE – Maderoterapija Centar

Tel 060 6969389

Akreditovana škola Maderoterapije dostavila je Ponudi sindikatu za intezivni kurs mazaže – Porodična i dečija mazaža.

Škola je akreditovana diplomom Ministarstva prosvete Republike Srbije i jedina je kao takva akreditovana na Balkanu.

Kontakt Ivan Mitrović 063/10-38-430

Detaljnije

PORODIČNA I DEČIJA MASAŽA

Akreditovana škola od strane Ministarstva Prosvete Republike Srbije želi da vam obezbedi obuke iz oblasti porodične i dečije masaže.

U toku obuke polaznici se upoznaju sa osnovama anatomije i fiziologije, dejstvom masaže na ljudski organizam, indikacijama i kontraindikacijama

Ideja je da kolege koje se odluče za ovaj intezivni KURS mazaže steknu potrebno znanje kako bi bili u stanju da pomognu svojim najbližim sa zdravstvenim problemima koji zahtevaju masažni tretman (deci, supružnicima ili roditeljima).

Kome je namenjena obuka ?

Obuka iz oblasti porodične i dečije masaže je namenjena svima koji žele na pravilan i stručan način da savladaju ovaj vid masaže, kao i za one koji imaju neko predznanje ali žele da ga unaprede.

Iz čega se sastoji obuka?

Osnovni kurs obuhvata usvajanje teorijskog i praktičnog znanja i veština u trajanju od četiri nedelje dva puta nedeljno po dva sata, sa fondom časova od minimum 16 sata mesečno.

Šta mogu da očekujem posle završene obuke?

Da je masaža često sekundarna medicinska terapija. Naučićete da osetite bolje ljudsko telo. U nekim situacijama gde ste do sada mislili da je potreban terapeut, vi ćete biti rešenje verovali ili ne da masirate bez zamora. Vremenom, sticanjem iskustva ćete upoznati moć dodira i lekovitost masaže.

Šta je porodična i dečija masaža?

Porodična i dečija masaža ima za cilj da neke česte i minorne tegobe, ukućani mogu da reše efikasno bez potrebe za odloskom kod terapeuta. Masaža kao sekundarna medicinska terapija može biti i lek kod nekih tegoba, poput stomačnih bolova, povreda, grčeva…

Porodična i dečija masaža je potreba svake savremene porodice. Korisna je za pravilan razvoj deteta, za upoznavanje sopstvenog tela, a i za prevenciju nekih tegoba koje se mogu javiti za života.

Masaža ima uticaj na kosti/zglobni sistem, na krvotok i limfu, organe, kao i na metabolizam i imuni sistem.

Najstarija medicina na svetu je masaža i to dovoljno govori !

Redovna cena obuke je 300 Eura za članove sindikata Uni Tel cena obuke iznosi 24.000 din.

Moze plaćanje lično, a može i putem administrativne zabrane na tri meseca.

Ideja je da se formiraju više grupa po 6 polaznika, a obuka može biti i u prostorijama Yettela ako je to prakticnije za polaznike i instruktore kursa mazaže. .

Granski Sindikat UNITEL