Omladinskih brigada 90, 11070 Novi Beograd, Srbija

Stomatološka ordinacija Pavlović

Zdravlje i lepota usta i zuba deo su opšteg telesnog i mentalnog zdravlja. Skladnost i lepota zdravog osmeha doprinose sticanju samopouzdanja i sigurnosti, što je izuzetno značajno u privatnom i poslovnom životu svake osobe.

Pored već standardne ponude materijala vrhunskog svetskog kvaliteta u mogućnosti smo da Vam ponudimo stomatološki tretman u novoopremljenoj ordinaciji.Sada se naša ordinacija sastoji od tri stomatološke stolice.Osim toga uveli smo u praksu uklanjanje tvrdih naslaga (kamenca) sa aparatom čija je firma jedna od vodećih u svetu, kao i poliranje zuba.Opremili smo oradinaciju i rentgen aparatom nove generacije kod kog je zračenje smanjeno za 95%, a snimak se u obliku digitalnog zapisa reprodukuje na kompjuteru.
Tajna lepog osmeha ponajpre je u zdravim i čistim, dakle negovanim ustima. Voditi računa o svome oralnom zdravlju ne treba da bude luksuz već rutina poručuje osoblje stomatološke ordinacije Pavlović.

Na nedavno potpisanom ugovoru o saradnji članovi sindikata imaju mogućnost da za sebe i svoje porodice obezbede besplatne preglede i mogućnost plaćanja na 12 mesečnih rata.

I još poručuju: Nemojte da brinete! Mi brinemo za Vas! Sve što Vi treba da uradite je da se ugodno smestite u stolicu i mislite o nečem lepom, dok vaši problemi sa zubima nestaju.

Stomatološka ordinacija Pavlović
Adresa: Deligradska 18, Beograd
+381 11 268 20 29
+381 64 112 88 96
+381 65 DR FILIP
e-mail: nenadea@eunet.rs

unitelrs