Omladinskih brigada 90, 11070 Novi Beograd, Srbija

TEHNOMANIJA

Drage koleginice i kolege,

Unitel Sindikat je potpisao Ugovor o saradnji sa jednim od lidera na tržištu Srbije u oblasti trgovine na malo, električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo.

Tehnomanija je uspela da ostvari saradnju sa preko 500 različitih brendova, kroz više od 100 dobavljača sa kojima sarađuje. Što se tiče rasprostranjenosti Tehnomanijine mreže maloprodajnih objekata, brojke govore više od reči. 43 maloprodajna objekata zastupljeno je širom Srbije u gradovima: Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš, Sremska Mitrovica, Pančevo, Loznica, Nova Pazova, Arilje, Valjevo itd.

Uz ove objekte dostupna je i online prodavnica. Zajedno nude širok asortiman od 20.000 različitih proizvoda renomiranih proizvođača.

Za članove Sindikata je obezbeđena kupovina putem administrativne zabrane do 12 mesečnih rata bez kamate za iznose od 10.000 RSD do 150.000 RSD.
Administrativnu zabranu i blanko menicu popunjava HR služba.


Dokumentacija koja je potrebna:

  1. Overen i potpisan obrazac administrativne zabrane  (ne stariji od 7 dana, 3 primeraka) – možete preuzeti u maloprodajnim objektima Tehnomanije, a isti dostavljamo i u prilogu.
  2. Menično ovlašćenje (2 primerka) i jedna menica koju sami kupujete i popunjavate na mestu prodaje. Menično ovlašćenje možete preuzeti u prilogu.
  3. Kopija lične karte (1 primerak)

Vaš Sindikat

Menično ovlašćenje

Administrativna zabrana

unitelrs