Omladinskih brigada 90, 11070 Novi Beograd, Srbija

rad-od-kuce

Obaveštenje za članove sindikata, povodom pandemije izazvanog virusom COVID19

Drage koleginice i kolege,

Izbijanje zdravstvene krize nas je primoralo da se naši timovi vrlo brzo razdvoje i preusmere se na rad od kuće ili rad sa novim radnim vremenom.     

Sve tri kompanije, Telenor, TnCo i Mobi Banka u hodu nalaze rešenja i prilagođavaju se najbolje što umeju.

Ovo su velike promene za sve nas.

Imamo iskustva rada u zajedničkom prostoru sa puno ljudi, radili smo i ranije od kuće po nekoliko dana mesečno, ali nikada do sada nismo bili u prilici da nam naši domovi postanu istovremeno kancelarija, škola, vrtić, sala za sastanke, trpezarija i dnevna soba.

Kolege koje rade u shopovima se suočavaju sa potpuno novim izazovom da moraju da dobro paze da zaštite  svoje zdravlje i zdravlje korisnika ali da istovremeno pruže sve informacije i zaključe prodaju.

Kolege iz Tehnike koje održavaju mrežu putuju Srbijom u uslovima kada bi kretanje trebalo smanjiti na najmanju moguću meru ali sa ciljem da svim našim korisnicima u ovim teškim danima omoguće da mogu da računaju na nesmetanu komunikaciju sa poslom ili članovima porodice u uslovima socijalnog distanciranja.

Mi kao predstavnici zaposlenih smo kroz Odbor Sindikata uključeni u rad krizne grupe od izbijanja krize i zajedno sa menadžmentom pratimo razvoj situacije. Jasni prioriteti su zaštita zdravlja zaposlenih  i nastavak pružanja usluga našim korisnicima u doba kada su im nesmetane komunikacije ali i dostupnost on line bankarskih usluga potrebnije nego ranije.

Ako imate pitanja, dileme, ako želite da se posavetujete ili samo želite da razgovaramo, pišite nam ili nas jednostavno pozovite, mi smo tu.

Posetite naš sajt www.unitel.rs ili Facebook stranicu Unitel sindikata  https://www.facebook.com/groups/2341712329385590

Čuvajte se i nadamo se da ćemo se uskoro ponovo videti.

Vaš Sindikat

unitelrs