Omladinskih brigada 90, 11070 Novi Beograd, Srbija

Osnovan novi Sindikat Unitel – Cetin

Drage koleginice i kolege,

Prateći svetske industrijske trendove, u Srbiji je osnovana kompanija CETIN sa ciljem da postane  dobavljač usluga fiksne i mobilne infrastrukture telekom operaterima, internet provajderima i drugim kompanijama na srpskom i regionalnom tržištu.

Zahvaljujući inovativnim partnerstvima, visokokvalifikovanim i motivisanim zaposlenimam, CETIN će pružati kijentima najsavremenija rešenja za komunikacionu infrastrukturu, neuporedivu efikasnost i izvanredne mrežne performanse.

Izdvajanje iz Telenor-a u Srbiji daje CETIN-u priliku da se usredsredi na razvoj i primenu inovativnih infrastrukturnih rešenja i operativnih modela, da podstakne i poboljša dugoročno održiva ulaganja sa ciljem postizanja visoko efikasnog poslovanja. Kao tehnološka kompanija, CETIN Srbija je posvećena pružanju veleprodajnih usluga visokih performansi zasnovanih na neprekidnom poboljšanju postavljanja, rada i održavanja telekomunikacione infrastrukture i efikasnog korišćenja imovine, dok se komercijalne kompanije, kojima CETIN pruža infrastrukturu kao uslugu, fokusiraju na kupci i njihove potrebe za komunikacijom.

Zaposleni u CETINU su kolege koje su iz Telenora i TnCo prešli u CETIN. S obzirom da je formirana nova kompanija koja više ne nosi ime Telenora, bilo je potrebno da se i Sindikat prilagodi promenama pa smo formirali novi Sindikat kod novog poslodavca. Osnivač je Granski sindikat Uni Tel, a ime novog sindikata je  Sindikat Un Tel – Cetin.

UniTel je granski sindikat zaposlenih u oblasti ICT industrije i digitalnih finansijskih usluga osnovan u Beogradu 2017. godine. Osnovači su  sindikalni aktivisti sa dugogodišnjim iskustvom u gradjenju snažne organizacije Udruženog sindikata Telenora. Više od granskom sindikatu Unitel saznajte na www.unitel.rs

Pozivamo vas da sa svojim kolegama razgovarate o prednostima rada u kompaniji u kojoj aktivno deluje sindikat i da ih pozovete da  svojim članstvom dodatno podrže naše napore da u saradnji sa poslodavcem ostvarimo  bolje radne uslove i benefite za zaposlene.

Za sva vaša pitanja i podršku, možete se obratiti svojim  predstavnicima, kolegama Vladanu Cekiću, Vladimiru Milenkoviću i Urošu Matiću.

Solidarno,

Vaš Sindikat Granski sindikat Unitel

Rešenje o osnivanju Sindikata Uitel – Cetin možte pogledati u sekciji dokumenta.

unitelrs