Omladinskih brigada 90, 11070 Novi Beograd, Srbija

Stoti član sindikata Telenor banke

Nedavno je sindikat Telenor banke dobio i stotog, jubilarnog člana naše organizacije, koleginicu Maju Milosavljević, čime smo dostigli  reprezentativnost od 51 % od ukupnog broja zaposlenih.

Maja Milosavljević

Maja je postala član Telenor banka tima u martu ove godine i radi u službi Platnog prometa sa inostranstvom, na poziciji International payments specialist.

U svojoj dosadašnjoj karijeri radila je u nekoliko domaćih banaka pa sa sobom, osim profesionalnog iskustva, donosi i iskustva iz organizacija sa različitom korporativnom kulturom i odnosima izmedju poslodavaca i zaposlenih.

Pitali smo Maju šta je motivisalo da postane član našeg Sindikata.

Prvi put se učlanjujem u ovakvu organizaciju. Vidim da  Sindikat zastupa interese zaposlenih kroz elemente Kolektivnog ugovora koje dogovara sa poslodavcem. Ti benefiti mnogo doprinose materijalnom položaju zaposlenih.  Osim materijalnih benefita kao što su regres, topli obrok i troškovi prevoza, za mene je važan i veći broj dana godišnjeg odmora kao i rekreacija i privatno zdravstveno osiguranje.  Osim toga, znači mi i to što sam deo organizacije na koju mogu da računam ako mi bude potrebna podrška.”

Koleginici Maji želimo dobrodošlicu u Sindikat i puno uspeha u radu !

unitelrs